esmaspäev, 4. mai 2015

Tööriistariiulid

Alustuseks on mul hea meel teatada, et meie perre on sündinud üks armas poisipõnn, keda varsti remondipiltidel juba näha võib. Nagu naised raseduse lõpus ikka, siis võimendus mu pesa punumise instinkt veelgi. Nii oli mul nimekiri tööde-tegemistega, mis enne lapse sündi tehtud pidid saama: alustades õue riisumisega ja lõpetades tellistest lõkkeplatsi tegemisega. Olgu öeldud, et päris kõik tehtud ei saanud, aga need kõige-kõigemad tööd said valmis.
Üheks oluliseks tööks oli tööriistariiulite ehitamine. Varem oli suur osa tööriistu koridoris hunnikus ja esiteks ei leidnud sealt pooli asju ülesse ja pool aega mingi töö tegemisest kulus asjade otsimisele, teiseks oleks beebi süles vannituppa minemine külg ees üsna ebamugav olnud, rääkimata sellest et koridori peavad nüüd mahtuma nii vanema lapse käru kui beebi vanker.
Materjalina kasutasime elutoa remondist üle jäänud põrandalaudu, mis pööningul oma aega ootasid. Riiulite ehitamine ise oli väike töö võrreldes asjade sorteerimisega, sest kui juba teha, siis minu kindel nõudmine oli, et mingi süsteem peab olema ja erinevad kruvid peaks ikka üldjuhul erinevates karpides käima ja lastele ohtlikud asjad kõrgel ja mõned asjad mida me ehk 10 aasta pärast uuesti kasutame (näiteks plaatimise tööriistad) sai üldse pööningule pagendatud.





1 kommentaar: